Peeple

(107) agree to disagree

Sebenarnya, I tetap tidak setuju dengan you pasal judgement orang. I just don't care what others thought about me. But thanks sebab peduli pasal judgement orang dekat I. That is why I love u so much. Kita punya banyak perbezaan, tapi tetap I rasa u paling serasi. Terima kasih kawan baik. Semoga Allah sentiasa merahmati kita berdua.

(106) Laugh Out Loud !

Hidup ini adalah tentang menjadi kelakar.

Orang yang kita benci harini adalah antara orang yang paling kita sayang dulu. 
dan orang yang kita benci semalam adalah antara orang yang kita sayang harini.

semalam yang kita kutuk berbakulbakul merupakan peneman setia harini
dan orang yang paling kita caring semalam membakar api dalam sekam.

kelakar kan?  (,") *ini emoticon 

(105) The rewards of Silence

Diam adalah lebih baik untuk sesetengah perkara. Hidup yang asalnya neraka boleh menjadi syurga bila kita hargai sekecil-kecil benda. Keras mana pun batu, kalau dititis air setiap hari, tetap akan lekuk. apatah lagi kita manusia, yang asalnya hanya dari segumpal tanah. bila kita rasa kita tidak mahu menjadi kita yang semalam, kita sebenarnya perlukan ruang bukannya peluang. Sebab peluang like sharpening a pencil. you might blunt it till it short if you keep giving yourself to keep rewriting the same thing. 

ada satu point dalam hidup, aku betulbetul give up dengan semua benda. terutama friendship, konon ala-ala thunder buddy macam cerita Ted, tapi bila kau silap sikit, yang semalam kau basuh berak dia, defend dia bagai nak rak bila ada orang babibabikan dia, semuanya wasted dan terus kau kena bash, "kalau tau macam ni, baik tak payah kawan," For me, simple, dont be. Sebab hanya jauhari yang mengenal manikam. dan sayangnya kau bukan jauhari, aku juga bukan manikam. untuk percintaan pula, tepat. ini bukan masa untuk aku fikir lebih jauh. Yang penting, masing-masing cuma reti berkasih sayang, bukan berjanji palsu. Kalau ada, ada, Kalau tiada, tiada. Mudah. 

Niat aku yang sekarang, aku cuma nak melaksana apa yang wajib. ada dosa yang perlu aku abaikan kerana keperluan harus melebihi kehendak. Everyone is a motherfucker selfish, so do am I. I was good before, but people ruined me. Tidaklah aku menyalahkan takdir kerana menempatkan aku bersama-sama orang yang sedemikian kerana bukankah setiap jalan yang tuhan bagi berpaksi dengan erti? If i was good before and worst in the middle, I am totally great now. Alhamdulillah. 

You said I didnt change, yes, it's true. I wasnt hell at first. 

Kalau lah hidup aku yang aku kongsikan selama ini memberi makna besar buat kamu, besar lagi hati aku untuk titipkan doa-doa untuk kamu. Dan jika perkongsian ini kau salah erti, teruskan membenci. Tidaklah mahu aku halangi.

(104) Malam

Ternyata kedinginan malam ini tidak sebikin malam-malam sebelum. Mata tidak sudi membubuk mimpi dan di waktu kedinginan ini, tidak ada satu yang menghibur hati. tubuhku menggeletar berlingkar menyimpuh kedalam kelam gelap malam. Angin yang makin melilit asa ku, mencengkam lamunan. Terngiang-ngiang bunyi hiruk pikuk semalam menjadi peneman. Angkuh dan kerutmu masih lagi merajang fikiran. sebatang rokok yang ku hisap dendam sudah sampai ke pangkal, perlahan menjadi abu dan meracun hidup. mimpi, mampir lah, uliti aku dalam sinaran, bawa aku jauh dari kegelapan, terangi aku dalam ketenangan. semoga.

(103) Mimpi

Di buai yang diikat pada sepohon pokok cempaka bersama kicauan burung pipit yang bertenggek didahan yang renek, kau dan aku sedang bergelak ketawa sambil menyanyi nyanyi lagu cinta. ketika itu, desiran angin seakan akan sama berirama. dihadapan kita, laut luas terbentang bersama sang biru, warna ciptaan illahi. Kita berdua menyaksikan segala kejadian tuhan yang maha bijaksana. Disesekali rambutku cuba menghalangi pemandanganku, kau tidak pernah jemu dan masih sudi mengelus elus rambutku bersama sebuah senyuman juga aku tidak pernah akan jelak mencintai kamu seumur hidupku sepertimana air laut dihadapan kita yang tidak pernah kering dan bercampur lumpur.

Semoga datang kekasihku, syurgaku lillahi taala, Insya Allah. 

(102) A repeater

When i was browsing my posts, i hate them so much. so, i decided to change my writing to new blog and it is secret. no ones can know. and if you found it, do please keep it secret.

from carutwarnawarni to blog enambelassembilan to this miracoquetas, i once again wanted to write the first post over again. 

(101) Money isnt a friend. And so you are.

A quote from Abraham Lincoln, " I destroys my enemies when I make them my friends,"

But, how to be friend with people who was once our friends? Erti kata lain, dulu kita lepak satu table, duduk satu rumah sekarang nak tengok muka pun naik menyampah.

Most of my enemies were once my friends. Tak surprising langsung, kan?
Bad meets evil.

I had told you, in the end, everyone is motherfucker selfish.

Kau fitnah aku, kau yang teraniaya? kelakar. Kau yang berhutang, aku yang kena mengemis? Kelakar. Kelakar. Kelaaakar sangat jokes kau tu.

Tolonglah bagi muka sikit.

Kalau kau dah berhutang, tolong buat cara berhutang. Kalau takde duit nak bayar, tolong berbahasa. Bagi alasan yang masuk akal, jangan sibuk tabur fitnah burukkan orang. Guna taktik kotor, sangat tak cool, okay. Kalau tak boleh menyenangkan, jangan menyusahkan.

Kalau kau ada otak, tolong fikir, kenapa nak bermusuh sebab duit? Duit tak boleh beli persahabatan, tapi sebab duit lah aku dah naik menyampah nak panggil kau kawan.

Mengaku lah, kau sengaja made up stories nak nampak aku jahat untuk tutup jahat kau?

Aku tak marah tapi aku benci. Aku memang tak boleh terima manusia jenis ni. Alangkah indahnya kalau kau berak, kau yang basuh. Bukan palit tahi kau kat muka orang. Sudahlah berhutang, berlagak, sombong, takbur fitnah pulak tu. kalau nak pijak biarlah bijak.

I had declared you as nemesis and i dont care if i dont have friends. Cukuplah ada diri sendiri.

Pergi jahanam dengan friendship.

Apa aku takut ke ditinggal tak berteman? tak berkawan?
Apa aku kalah bila tak ramai?

Biar diam ubi berisi.
Biar diam akal terisi.

(100) Past Tense Conversation

Harini I jumpa kawan you. Entahlah kenapa bila kawan you panggil, i automatik datang. We do have some coffee and chat. And the conversation is mostly about you. Kelakarkan, 4 tahun lepas dah kita kenal. Lepastu you kahwin and our relationship gone. Betul lah orang cakap cinta ni macam main silap mata. Tup! ada! Tup! Takde daa. Sekejap je semua tu jadi.

Kawan you story dengan I pasal hidup you, dari you susah sampai you senang. Dia cerita pasal kita, pasal you dengan I. Dia cerita you cakap you serius masa dengan I. Tu pun dah cukup buat I senyum sampai ke telinga. Dah cukup legakan I bila rupa-rupanya tak sia-sia jugak segala kasih sayang I kat you dulu. Mungkin silap I sendiri yang takreti nak jaga hati you ke apa. no point to think back dah.

Dia suruh I be strong, be tough, move on. Dia taktau yang I dah tak sedih dengan kepergian you, tapi dia sendiri yang actually bangkitkan semula rindu I dekat you. Ehh, you jangan risau, I takkan kacau rumahtangga you, I happy bila tahu you happy. I selalu doa you buat banyak baby. Kacukan mesti comel-comel. Lagi comel dari Tarmizi mungkin. I cuma reminisce the old moments.

Sepanjang conversation tu, takde sedikit pun airmata I keluar. Mungkin quota menangis untuk you dah habis. I cuma banyak termenung sampai kawan you banyak kali tegur. I pun taktau apa yang I fikir. HAHA. Tu je la cerita I untuk malam ni. Maklumlah, dulu kawan bersepah, boleh cerita guna mulut, sekarang nak cerita dekat kawan-kawan, entahlah, rasa macam.... entahla. 

Assalamualaikum Mr. Rizal. ;)


(99) Enmity

Sometimes, it is better to keep it unkeep
for you to notice without me to entice

i swear this wouldn't be a long entry
just few words that would charge you for free.

"their word is a knife, it did stab me hurt but i keep alive. i keep mine for last, carve an end in their lives."

that's all, thank you.

(98) Buat anak-anak perempuan ku

Buat anak-anak perempuan yang bakal ku tatang,
bonda menulis saat mata kita belum bertentang,
agar kau tahu betapa bonda menyayang.

dalam kesedangan menyintai kamu,
bonda titip rasa kebimbangan
pada hidup yang bakal kalian hadapkan.

anak-anak perempuanku,
aku mahu mengingatkan,
menjadi perempuan bukan pilihan,
tetapi ketentuan yang terindah dari Tuhan.

untungnya perempuan kerana kecantikan,
yang hanya ada dua golongan,
cantik disisi agama
dan cantik dimata manusia
tapi aku yakin kau cukup bijaksana
untuk memilih antara dua.

anak-anak perempuanku,
dunia hari ini sudah bergolak dan berpecah belah.
harga petrol naik seiring dengan kemarahan marhaenis.
bapak-bapak menteri lantang menyuara bahasa celaka
tidak endah tentang hukum hubungan sesama manusia.

sudah tidak ada peradaban,
dan tidak ada kesantunan.

melihat gadis-gadis harini sudah tidak ada rasa keperempuanan,
rambut pendek, bahasa kasar, tingkah jantan
kufur nikmat yang dianugerah tuhan.
ada juga yang mahu menjadi pusat perhatian,
bila setiap inci tubuh sudah bukan menjadi rahsia yang mampan.
tidak ada keseganan.

Lalu aku khuatir tentang anak-anak perempuan ku,
mintak disimpang segala yang keji,
mintak di jauh segala yang hina,
moga dipenuhkan tuhan dengan rahmah.

hiduplah anak anak ku didunia ini,
dengan berani dan mencinta
bukan pengecut dan membenci.
berjuanglah untuk apa sahaja yang kau percaya.
politik, agama, ekonomi, flora fauna,
mahu pun hiburan
aku sentiasa mendoa semoga kalian berjaya.

sememangnya aku sungguh bimbang
tentang hidup yang bakal kau berdepan,
tapi aku juga yakin pada indah pekertimu,
juga mahal jiwa mu.

Langkahlah dengan berani dan terpelihara,
Penuhkanlah hidupmu dengan hal agama,
dan berjanjilah dengan bonda,
untuk berusaha menatap wajah Yang Esa.

"bonda tidak sempurna,penuh cacat cela dimata manusia,apatah lagi di mata Allah Taalakerana itu, aku titipkan kerisauanatas sebuah karangan.buat pesanan untuk kalianjuga ingatan untuk aku menempuh kehidupan."

(97) a heart that astray

kita mahu lari dari masa lalu
tapi bila kita terjatuh di masa baharu
luka lama yang kita sorok bawah baju
sebenarnya sedang bertambah beribu ribu.

kita takboleh nak lari,
dan tak boleh nak menipu diri sendiri

bila sebenarnya, apa yang kita mahu dahulu
bukan apa yang kita mahu sekarang.

time changes.
so do people, feeling and judgement.

a new life isn't new at all.
it's a fact that we have to believe in.

i might loved you before,
but i might love you less too.

(95) I am hot-headed, cold-blooded.

To my beloved boyfriend,

I know I am always hot-headed and I always want things to happen in my way. I tend to be a bit more cranky and short-tempered when something happened is not like what I expected. We lost so many bonds as we fights. sometimes, we got them out of hands. 

And now we are going through the toughest phase; being apart. I know we could make it, we even had made it before. But like always, I feel insecure. It reached to the point where I lost my judgment, overreacting and hurt you too much.

Sometimes I feel like I am sick-bitch. I can easily lose my temper and find myself having flare-ups of anger when something is not right. Even the small piece shit. I just cant control myself and I hate it too, I swear.

Sayang, I am sorry. I really -- am sorry. I love you so much and I do admit I am afraid of losing you. I am sorry I made you stayed-up late nights, wasting your time and energy just to accompany me, i am sorry for burdened you when I was sick, I am sorry for every single thing that hurts you. Please always be strong and patience, baby.

I am not asking for more leniencies, I am asking for better relationship between us two, good judgment, patience, and understanding. I know we have so much fights and arguments lately, but I will pull off this bond, as if there’s anything I’m never giving up on, is you. there will be one day we will find ourselves, home. If there are any stupid steps that make you unsure of my words, I am really working on it. Trust me baby. I got you. You got me?


Your sincerely,
your girl.

(94) hatred

If you ever wonder why I hate you so much deary,

because it just like a quote from Icona Pop;
"  you want me down on earth but i am up on space,
   you are damn hard to please we gotta kill this switch,
   you are from 70s and i'm a 90s bitch."

(93) mistake

kerana khilaf, dia berhenti seketika dan merenung setiap sentimeter apa yang terjadi. dalam kelemasan, dia menangis, menyoal tuhan, kenapa semua ini berlaku.

dia terlalu memikirkan. dia terlalu melayankan peristiwa lalu, dia semakin kerdil untuk menapak jalan. semakin dia mencuba perbaiki langkahnya, semakin banyak luka yang harus dia ubati. dan dia tidak mahu berhenti kerana segalanya pasti akan mati.

dia terkeliru bagaimana mahu membayar khilafnya. lemah, longlai, lesu seperti beban yang ditanggungnya sungguh mengecewakan.

dia kini menjadi orang yang paling dirinya benci sambil membayar umur.

(92) double b

Kau kurung aku dalam paranoia dan buang aku jauh dari dunia
tetapi mengapa masih kau kirim rindu yang celaka. 

(91) I know you hate me.

I know you dont like me.
for what i had done.

Even you act nice quiet great,
i know you still hate.

i am sorry and i was sorry.
for things had been bad terribly.

it wasn't my intention, 
i am just trying to stand on my grind.

(90) Pulang

Malam ini, sejurus kau pulang nanti,
akan aku siapkan kopi gula merah
minuman kegemaranmu
dan hatiku untuk kau explore.



(89) Nyamanlah arjuna beta

"ngeri tak terbayang mata,
bonda takkan ada sentiasa,
nanti moga kau tak lupa,
bonda memujukmu anakanda,"



menjadi pemaaf yang sering memaafkan suatu kerja mulia,
cuma kadangkala ada ketika di suatu perkara,
kita tidak dapat memaafkan
diri sendiri.

hanya kerana kita tak pernah lupa.

selamat hari tiada.

(88) someone else is someone more special.

Long ago, I've waited for someone to come in.

and he did enter.
but 

not my door--


and as someone else is patiently waiting
for my door,
I allowed him to get in
and forbid him to leave.

till now.

(87) my man

O' my man. My man. My man.
I am not quit. Yet.
What can you promise me?
My man. My man. My man.
Dont keep telling to be with me untill our blonde days as we are still shaken.
It aint no joke, my man.

But i know you wont quit.
Ever.

My man.

"or i am just hoping?"

(87) no ones.

Sebenarnya, tak ada sesiapa yang boleh faham sesiapa. dan tak ada sesiapa yang mampu duduk di tempat sesiapa. Akhirnya, kita adalah org yang paling kita harapkan. susah beb.

(86) mampu

Kalau mimpi dah cukup buat aku goyang apatah lagi realiti.

Semoga tuhan penuhkan hati kami dengan lasih sayang dan hilangkan syak wasangka dan perasaan yang tidak menyenangkan.

Sentosakan hati kami dan jiwa kami.

Semoga kasih sayang antara kami tak henti2 dan tuhan kurniakan kesabaran yang tinggi buat kami

(85) sick

Dear heart,

Please get well soon. You will feel again. Just not these days.

(84) LG (Let Go)

when you start to love someone,
you suddenly forget the past and start cherish the present.

Letting go is not easy. But when you let go, everything is easier

Trust me. We just have to forgive people and ourselves.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(82)Kehadapan sayangku

Kehadapan sayangku,

Aku sekarang benarbenar sedang berbahagia.
tapi bukan dengan engkau.

dan maaf. sekiranya kau fikir aku masih lagi bersedih atas sepeninggalan kau, kau salah. benar benar salah.

Sayang, kau fikir usia 37 tahun kau itu sudah cukup mengkhatam hal duniawi dan ukhrawi. Sehingga kau bertuhankan diri sendiri dengan mempersoal takdir tuhan. Kau jahanamkan aku terus ke neraka bila tertampak salah aku,dan mendabik dada seakan kau pemilik syurga. Kenapalah kau fikir kau sehebat itu? 

Sayang, kau juga seorang penipu, kau pembohong, kau pendusta. Segala tipu daya terdefinasikan engkau. kau fikir aku tidak tahu soal perempuan perempuan itu? Kau fikir aku bodoh? Lama dulu aku dah agak.

tapi aku memilih untuk membutakan segalanya. Bahkan, aku sanggup bergaduh bermasam muka dengan teman teman kerana kejalangan yang berpunca dari engkau sendiri.

lantas aku memilih untuk menyalahkan orang lain semata memegang janji aku pada kau, janji yang aku akan menjaga hati kau sebaiknya dengan merobek persahabatan yang aku ada.

tapi, engkau balaskan segalanya dengan berlalu pergi.

sayang, hanya semata selama dua belas bulan aku menyembah kaki kau yang sebenarnya memijak aku, aku akan menangisi hari ini, kau silap.

hari ini, hari pembayaran dosa dosa kau. hari yang paling aku tunggu.
hari yang kau kira hari yang paling bahagia sebenarnya sayang, hari untuk kau sedar, kau cuma layak menikahi perempuan lacur itu yang kau ambil selepas kau melanggani.

selamat pengantin baru mohd rizal abd wahab, kekasih, intan payung, mahkota jiwa. 

-------------------------------------------------------------------------------------------

(81) 6belas9 dan yang ini

these blog had saved me from suicide.

(80) Another year to smack out

New Year ; 2014

It does not mean a thing if no ones around me. Indeed, it was a great night surrounded with closest friends. I am sorry if i could not thank every one of you for always be a friend. a real friend. In a second of my life, i feel honored to have these beautiful ladies and friends.

Thank you Dinasour and Fido Dido. Because I love you two, it makes me think i am very special. even been betrayed by a few, your love strengthen these bones. thank you.

Terima kasih sayang jugak kepada yang meninggalkan beralasan atau tidak, kepada yang membenci dan tak menyukai, terima kasih daun marijuana. tanpa pedih, perih, sakit yang you all bagi kesempatan untuk i rasa, takdelah Mira Coquetas 2014.

dont fear me, i am not a sin.
love me, i am your kin.

(79) not happy

I should be happy when you are happy.
But, i am sorry i aint happy.
Because you are happy with some other girl not me.
I am sorry, i am not happy.

(78) a while

It has been a while since my last writing. Nothing much to say. Keep your expectation low. As i am. It wasnt easy like it was before. Was not and will not.

(77) You are my memory, so just stay there.

It all went well,
until you look up on me.

It was so good
to hear that you can't find any other woman as good as I am.

Maybe it is one of your lies,
but still, I'm glad.

I don't know
what's on your mind,

but I surely know
I won't give in.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(76) kekasihkekasih beta di syurga

untuk minta diketemukan disyurga,
rasa diri terlalu hina.

maka aku cuma minta pada tuhan
agar diketemukan pada setiap mimpi malamku.
agar aku dapat membobok tidur mereka,
sambil menyanyinyanyi lagu cinta.

-------------------------------------------------------------------------------------------

(75) Salji di Kuala Terengganu

Selamat malam.
Malam ni cuma duduk di tepi tingkap menikmati salji turun.
Tak faham kenapa ada salji kat Terengganu ni.
Tapi I buat tak tau je.




mungkin sebab ni.

"Dia adalah lelaki yang tak sepatutnya aku siasiakan duatiga tahun dulu. Mungkin kerana dia, aku dikecewakan sehingga takut untuk mengecewakan. Tapi mana mungkin aku membayar harga bahagia kepada semua. sungguh mustahil."
-------------------------------------------------------------------------------------------

(74) Surat untuk Allah SWT

Menemui Tuhan saya yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang,

Saya minta Allah SWT melindungi saya, mama abah saya, seluruh ahli keluarga saya dan teman teman rapat saya dari ditimpa musibah dan malapetaka. Jika telah tertulis ada dugaan dari-Mu Ya Allah, moga moga tidak terlalu berat buat kami untuk pikul dan hadapi. 

Mungkin ada beberapa waktu, ada banyak hati yang terluka dan fikiran terganggu kerana kekhilafan saya. Maka, saya redha dan akur dengan hukuman-Mu bahawa saya harus merasa sempit dan sesak sebegini. Walaupun begitu, Kamu tetap mengurniakan saya kudrat untuk tetap berdiri kukuh tak jatuh. Terima kasih tuhan.

Terima kasih juga kerana dalam dugaan yang Kamu berikan kepada saya, Kamu masih menganugerahkan insan insan yang saya tahu betapa besarnya kasih sayang mereka kepada saya. 

Saya akui saya sering mengada-ada yang tiada dan menafi-nafi yang sepatutnya. Yang dimahu tak seberapa, tetapi keinginan bak serigala. Ampunkan saya Tuhan, bila yang dimahu tak memahu, saya jadi perempuan bodoh dan dungu. Saya sengaja membutakan bila sebenarnya saya cukup jelas bahawa baginya, hilang saya selama-lamanya tidak mengapa. Mungkin kerana dulu dimahu atas dasar nafsu.

Bohonglah jika saya kata saya tidak terkesan, Ya Allah. Tetapi saya tidak mahu dipandang lemah seperti tiada maruah. Mengikut kamu, saya harus memaafkan, dan Alhamdulillah, saya sudah lama memaafkan tetapi ampunkan saya, saya tidak mampu melupakan setiap perkara. Tidaklah saya dendam dan tidaklah saya akan pernah lupa.

Maka tuhan saya, jauhkan saya dari rasa amarah, dari terus tersimpan dendam. Sepertimana saya mahu keputusan saya dihormati, saya akur dengan penghabisan ini.

Tuhan, amankan hati saya, hilangkan sendu dan rasa terganggu saya kerana sudah setahun saya dihimpit perasaan sebegini atas pemergian orang yang tidak mahu menetap. Dan bukakan hati saya untuk orang yang sepatutnya.

Yang Ikhlas,
HambaMu yang betulbetul mengharap.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(73) Fully-loaded

Apa yang tuhan kasi kat I sekarang ni sebenarnya terlalu cukup.
Kalau nak diibaratkan dengan air, dah melimpah ruah.
terlalu indah dan bertuah.

Cuma hati I tetap hati manusia bukan hatinya malaikat,
tak pernah merasa gagah, tak pernah merasa kuat.

Cukup bagi I, ada abah dan mama yang membahagiakan,
ada kawankawan yang tak pernah meninggalkan,
ada dia yang selalu mengundang tawa dan selesa.

Malu sungguh bila terusan merasa sunyi dan tak difahami,
walhal apa yang Tuhan kasi lebih dari mencukupi.

Terkadang hati ni menjadijadi mengadangadanya,
Terkadang hati ni terlampau rapuh tak ampuh.

Semoga tuhan sentosakan hati mama abah I,
bahagiakan kawankawan I yang sentiasa memberi dorongan,
dan gembirakan 'dia' dengan segala nikmat Tuhan,
semoga terus terusan dipenuhkan hati kami dengan kasih sayang.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(72) Not Okay

Everything seems to be wrong.

I am seriously not okay.
and I don't even know why.

I need a counselor or a psychologist, maybe?

fucking not okay! !
-------------------------------------------------------------------------------------------

(71) The same

I masih lagi merindukan dan memahukan orang yang sama.
Walau tak diberitakan apa apa.

tetap.

serupa oktober dua tahun lepas.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(70) Unforgiveable

Bukan I tak ingat, cuma I sengaja buatbuat lupa.

Ramai orang cakap seronok sampai nak pergi lagi,
tapi I rasa langsung tak, I mesti lupa peristiwa tu.
mesti.wajib.harus.

Sebab rambut dah la tak sama hitam,
apatah lagi hati.

I takkan lupa jahat you all dekat I.
Sikit pun takkan.

Sebab setiap sakit, dendam i kat you all,
takkan pernah hilang.

even sekarang you all try to add me on facebook,
and I won't add you as a friend.
Virtually or reality.

So, stop asking me for those motherfucker reunions
and message me all those stupid things.

I don't reminisce the moment when we were in PLKN Batu Jong, Kuala Krai, Kelantan.
I won't.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(69) Chances

second, third and fourth chance.
it isn't that i don't trust it.

but, when you met the first,
i never asked you to waste it.

so don't ever said that i never gave you chance.
i was.
u ruined it.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(68) Sorry

I don't have words to say
instead,

I'm sorry.

Relationship to me is like risking ourselves to be broken.
50% end up to be happy
and 50% end up to not.

However, my past relationship is 100% end up not happy.

so, i'm sorry.
i'm not going to risk you.

just stop.
it isn't worth trying.

-------------------------------------------------------------------------------------------

(67) No more

I think it really hurts.
Cause I can't stop crying from sahur until now.

so, that's it.

end of our story.
and end for my story with men.

no more, i swear.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(66) I wish u are the man, not a boy.

I've fell in love with u about 3 years back
but I didn't get any because u cant trust girls
so, I moved on.


Now, I am in love with u again and have u,
but it doesn't mean a thing because u are too busy.
so, i hold on.

happy birthday from someone who loves u infinitely but u don't even care.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(65) Malaikat bilik sebelah

Few days ago. Okay. Maybe weeks.

Ada beberapa status FB from a very pathetic girl living beside my room at Shah Alam. She wrote all bad things about me. It's okay. Maybe terlampau nak jadi malaikat sampai write all my sins in facebook.

Social media again. daa~

But I dont blame her for not being with me along the hundreds days back. Serangan balas dengan meletakkan dosa atas hukum manusia. Oh well, this is the other thing. She's lawyer to-be. (hopefully she makes it). So, i dont blame her at all for the wrong understanding about the concept. too much 'law' knowledge sampai membelakangkan isu kemanusiaan.

Maybe kerana terlampau taksub nak jadi malaikat, habis semua dia nak labelkan i. Her childish makes her look stupid. terserlah kebodohan dia. kalau nak up-kan diri dengan condemn orang macam tu, lakukan dengan orang yang sekepala. contohnya, dengan boyfriend dia yang menetap tak bagi salam kat rumah i tu. ni u did that on social media, so orang dah nampak dah kebodohan and betapa judgementalnya dia. very pathetic.

you speak loud about me, but what people heard, is about you.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(64) sorry

This is sorry letter,
address to someone that share my laughter,
and never left me when there is a thunder.

Thank you so much for loving me endlessly. I saw the effort, I saw the sincerity. But I am sorry. It never been easy. I've loved somebody else that you think I am not. But, it is true. I am sorry for the hugs and kisses we share, i could not afford the missing puzzle to put you back into my heart. Long ago, we missed it, we lost it. we have shaken and we have broken. i am sorry for the fear i felt when you are away, because whatever it is, you are still my very bestfriend that i am afraid to lose. 

but, i am sorry for what you are asking are away too deep to me. i've loved somebody else. somebody that i loved from the beginning just before i know you. both of you share the same name, and share the same importance to me. He is a boyfriend that i love infinitely, and you are my very bestfriend that i dont know how to live without.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(63) Retarded Facebook-er.

You know what is so funny about social media?
when there is someone just like you, Y.A

too obsessed sampai hidupmati you kat internet.
untunglah kalau pakai unifi.
kalau streamyx? mau tak dalam kubur dah ni, ye dok?

nak ber-relationship dlm fb. 
kemon, dont be too pathetic.

lagi satu ada hati nak gaduh dgn I guna fb?
gila tak thrill, sangat kebudakbudakan.
setakat status, message macam tu, daaa--- talk to the hand, bitch.
sebab tu i block you, very not in my league.

kalau berani, sila depandepan.
tengok boleh bawak takboleh bawak.
HAHA.

btw, this is my blog.
i tau you memang jenis takde life punya orang kan,
tp jgn la nak stalk2 i bagai i tau u dengki dengan i kan,kan,kan.
sedih tau i tengok you macam tu.

fuckyou - Y.A
-------------------------------------------------------------------------------------------

(62) ini bukan dendam

kali ini, i bagi you rasa bahagia melangit,
disekali sekala i redeem balik apa yang i mahu ada dulu,
sampai satu masa, you akan rasa apa yang i rasa,
macam duatiga tahun i yang dulu.

jangan pernah lupa
hati i yang you keromotkeromotkan.
duatiga tahun dulu .

ini bukan dendam, ini cuma sedikit hukuman.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(61) mujur

Mujur tuhan ajar aku cakap 'tidak'.
Biar hati terus tertutup, tak terbuka.

Dan sekarang, bertahuntahun yang kau gebangkan tu
lama-lama aku nampak ketidak-ampuhannya.

dan mujur tuhan ajar aku untuk berhenti meneruskan
Biar hati tak di-telenovela-kan sekejamnya.

dan semoga kau segerasegera lah faham.
cinta yang kau gebangkan itu tidak memakan tahun,
ikhlas yang kau bingarkan juga bertukar cerita,
kan?

tapi aku tetap akan menyimpan sedikit pengharapan untuk kau,
untuk aku pujuk hati sendiri,
dan untuk aku cuba meloboskan sedikit ketat hati.

tapi harapan aku selalunya berbentuk doa.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(60) it will hurts for a while

what i afraid most is happening.
however, it is a good sign.

be strong, coquetas.
you can do this.

be independent, be mira coquetas.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(59) Coquetas

I am no longer coquetas.
It remains to be history, memory and lessons.

as now, I will always be Mira Coquetas,
to be easily remembered,
not easily judge as.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(58) terang dalam buta

Aku sedang menikmati kekosongan,
atas nama takdir yang telah dicatat qada' dan qadar,
walau ada waktu beberapa mata yang melihat,
aku sengaja membutakan mataku
kerana hati lebih terang untuk dibuka lagi,
walau bukan diterangi sesiapa.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(57) Bundle

Masalah lama belum selesai,
masalah baru sibuk nak datang.

come on.
Gimme time and space for my own.

I need to rest and live my very very very very own life.

Like seriously, okay.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(56) misunderstood

Don't be misunderstood.

I'm not waiting for you.
neither looking for you.

I'm just giving you chance to come back
for us to start this all over again.

I just spare a space in my heart for you.
mohd.rizal.abd.wahab.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(55) The right ones

May god save my heart from loving the wrong person
and guides me to the right ones.

Whoever he is, show me the path.
Avoid me being hurt or hurt somebody else.

God, give me strength to not easily fall in love
until you allow me to meet my soul mate like you've decided.

amin ya robbal alamin.

-------------------------------------------------------------------------------------------

(54) differ

What I love most about you is how you loved her.

But how I am struggling to be loved just the way you loved her before,
It will never be the same.

That's why I don't have any expectations.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(53) Isn't Easy

I thought it was easy.

To love someone that would love me.
To forget someone that forget.

But, it just a thought.

I'm sorry.
I've tried to love, but I just can't.
I've tried to move on, but my heart won't.

Didn't mean to hurt anybody.
and didn't mean to complicate things.

I'm sorry for my bad.
Just need myself and my own space.

I'm not giving up in love, I'm just not ready yet.
not for this time.

This fragile heart isn't strong enough.

I'm sorry as I thought it would be easy.
but in reality, it isn't.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(52) Koyak

Siapa cakap hati I tengah koyak?

Hati pun I dah tak ada.
Macammana nak koyak pulak?

Jadi manusia, cuba jangan pelik.
I dah tak harap or expect apa apa.

You are nothing, baby.
From your face, your pocket and even your heart,
you have nothing.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(51) Cuba dan Salah

Cuba jadikan cinta tu macam oksigen.
Sesuatu yang you mesti dan harus ada,
untuk you terus bernyawa.

Dan cuba berhenti jadikan cinta seperti air,
Yang sekadar untuk you melega dahaga.


Antara air dan oksigen.
Tetap boleh you pilih untuk jadikan cinta itu bagaimana.
Yes, you have the right.

Tapi cubalah.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(50) Gone

Terima kasih kerana mengembalikan nyawaku. Sebuah kenangan pada dikit ruang, akan aku bukukan sebaiknya. Walau wujudmu kini tak menjanjikan apaapa, aku masih lagi bersyukur kerana terlahirnya kisah kita untuk menjadi episod kecil dalam mengenal cinta di keduniaan. Dan pergimu kini tak lagi aku tangiskan. Ya, aku sudah matang untuk cukup menjadi dewasa.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(48) masa

Ada ketika I rasa mahu kembali ke masa lampau
dan ada ketika I rasa mahu cepatcepat ke masa hadapan.

Tapi buat masa ni, I memilih untuk berada disini, iaitu hari ini.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(47) In the interval of time

Kadangkadang I berada di dalam satu komposisi merasa tidak selamat,
dimana I akan merasa sunyi, bodoh, sendiri dan tak berguna.

okayokay. Selalunya.
-------------------------------------------------------------------------------------------

(46) sekali lagi

Hiduplah untuk saya sekali lagi,
khabarkan sayang ke saya ulangulang kali,
Luahkan rindu ke saya tiaptiap hari lagi,
Janjilah sesuatu yang romantis buat saya lagi

supaya saya boleh ludah ke muka awak buat sekian kali.
hell baby, hell!

-------------------------------------------------------------------------------------------

(45) Mengada

Kita boleh jadi sangat mengada bila kita bersama dengan orang yang kita sayang.
macam I sekarang.

ite tayam boipren ite manyakmanyak.

*mcm bodoh*
-------------------------------------------------------------------------------------------

(44) Umpama spongebob

"mudah betul kau jatuh cinta, kan? lepas seorang, seorang."

bukan sorang dua. berorang orang.

Ya, hati I macam span.
I terlalu mudah menyerap perasaan orang lain.
Dan terlalu mudah untuk I memberi ruang dan peluang.

Tapi ini bukan tentang menjadi span, batu atau api sekalipun.
Ini tentang menerima.

Kerana bagi I ego tak memberi bahagia.
Sekadar untuk ditonton dek orang tetapi menangis sendirisendiri.

Salah ke
I membuka ruang untuk orang yang mahu diberi peluang?
dan perlu ke
I meratap menangis meraung dengan perhubungan yang tak menjadi?

atau mungkin you guys jeles dengan I tak?
sebab I senang cari pengganti, kan?

^_^ 
-------------------------------------------------------------------------------------------




(43) Abang gedang waktu sekolah

Mesti sebab I dah cantik sekarang kan?
Kalau tak haram they all nak pandang I.

Yelah masa sekolah I serabai, comot, kalut sebab tu tade sape nak pandang.
Asyik I je curicuri ponteng kelas tengok abangabang gedang dekat padang.
Even banyak kali senyuman I dibalas senyumanlagak macho diorang,
tetaaap jugak harihari nak ponteng kelas jalan jauhjauh pergi padang sekolah.

nampak macam bodoh.
tapi itulah yang I buat masa sekolahsekolah.
lebih suka bercinta dengan imaginasi.


Dulu memang boleh meleleh air liur tengok otot badan awak yang sasa tu,
memang saya cair berair tengok muka macho control hensem awak tu.

tapi, come on. 
semua tu taste saya zamanzaman sekolah,lah.
now, we are growing up and upgrading, right?

So, kalau awak fikir kenapa saya malas nak layan awak sekarang,
awak fikir balik kenapa awak tak layan saya dulu.

could it be the same reason.
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(42) Hand and the heart

I gave you my hand for you to own,
To lead me to find where my fragile heart went missing,
If we found it, I swear I'll give it to you,
My whole heart without doubts.
 
For now,
you own my hand, not yet my heart.

Just hold me tight
and make me believe you'll look after my heart.
------------------------------------------------------------------------------------------

(41) The missing bread crumbs


"Stop telling me to follow my heart. It once led me to you." - iwrotethisforyou

------------------------------------------------------------------------------------------

(40) Smile Artist

Belum sempat airmata kering, I dah pun bergelaktawa riang.
Semuanya dek kerana kamu.
rasa untung sungguh.




like you've said, let the time tells. Why need to hurry? I need to test your patience and sincerity first.

Apapun sekarang ni, hati I sangat busy dengan dia ni. I dah takde masa nak rasa jealous dengan lelaki yang lebih memilih perempuan vietnam yang entah dari mana dijumpanya.

I dah agak tuhan mesti ganti kesedihan I tempoh hari dengan sesuatu yang lebih menarik dan membahagiakan. Macam dia ni. Dulu lepak semeja, senyum pun jarang, tetiba macam ni. Sweet jugak kawan I ni ye.

So, jangan pernah berputus asa dengan tuhan dan kasih sayang yang ditebarkan ke kita. Sebab kasih sayang dan kebahagian tu boleh muncul dimanamana. :D

------------------------------------------------------------------------------------------

(39) Angah

congratulation, brother.

Found someone to share your life is an awesome thing.
May both of you will forever love each other and lasts till the end.
Insya-Allah. Ameen.


kita mungkin tak sekepala atau tak sekarib mana, but you are still, a brother of mine and i will always love you and wish you all the good things.

Thank you for the cares.

"biar kawen lambat, asal bini lawa. kan?"  (^_^)
------------------------------------------------------------------------------------------

(38) MIAT

You chose to left,
then you asked me whether we can meet again.

then i said, "sure."

in hell, baby.
------------------------------------------------------------------------------------------

(37) Paranoid, maybe?

I taktau lah perasaan jeles I ni sebab memang sepatutnya I jeles
atau I cuma paranoid dengan kejadiankejadian lepas.

malas betul nak bercinta kalau macam ni.
sakit hati, sakit jiwa dan sakit lah!

try tengok sabar I boleh capai tahap mana.

pig.

------------------------------------------------------------------------------------------

(36) Life

I'm sorry, I've been writing crap lately.

There were many problems happened in a very short period.
Pasal banyak benda yang ajar I macam macam.

Tapi I malas nak cerita panjangpanjang.

Cukup untuk semua tahu, I am living my life.
Trying to adapt with new environment.
tanpa kawankawan yang konon karib dan baik,
tanpa ex-bf yang selalu datang menjenguk.

My life isn't sucks, anyway.
I have friends that I can laugh and cry with
friends that will stand up for me when I was persecuted.
friends that really friends.

bukannya pentingkan diri.

and I am glad those things happened,
atleast I know who will be my bone
or who is the thorn.
------------------------------------------------------------------------------------------


(35) Truly love you

Just let me love him.
I've promised to love him for the rest of my life.

and I do hold what I've said.

don't be misunderstood.
you are not my rebound partner.
exactly not.

I am with you because I love you.
I love you because I appreciate your love and care towards me.

He is nothing more than a friend.
a friend who I will never leave behind.
and a friend who never left me like the rest.

Just be more understanding.
or just forget about US
------------------------------------------------------------------------------------------

(34) Istilah paling tahi pernah aku tahu

Istilah kawan sampai mati tu sebenarnya tak pernah wujud.
Persahabatan tu cuma akan rasa telus apabila bahu diperlukan.

kemudian,
dia akan jumpa sahabat lain.
atau hidup dia semakin okay.
atau kawan baru lebih kool.
atau you jadi semakin membosankan.

masa tu lah you akan tahu istilah kawan sampai mati tu istilah tahi.

Bila dah seronok berkawan sampai ke langit,
diranapkan jiwa you macam you tiada nilai.

macam tahi.

hidup akan jadi palat bila kita banyak sangat expectations.
I can treat people as nice as I can
but I wont expect anything at all.
Experience is meant to be a lesson.
------------------------------------------------------------------------------------------

(33) Tak Semua

"Not everything we wish to have, we will have it,"

cliche.

Apa yang kita nak mungkin bukan yang terbaik untuk kita.
Percaya yang Tuhan dah tentukan setiap saat jalan cerita hidup kita.

kita cuma perlu usaha dan tawakal.

Now, I'll just do my best.
Lebihlebih dengan relationship yang I ada sekarang ni.

but, I dont expect much
I teach myself to cherish every little things
and be happy.

Tak guna belek mukasurat lama,
padam dan tulis balik pun tak akan ada orang sudi baca.
------------------------------------------------------------------------------------------


(32) Dear Lover

You may not be my first or my last.
I loved before, and may love again.

But I loves you now, and what else matter?
Just hold onto me and give me the most you can.

I may not be thinking about you every seconds of the day,
but I have already gave you a part of me that I know you can easily break it.

I'm not as romantic as you are, I don't do words by tongue.
I don't want the moon or the shooting star,
or the Penang Bridge for metaphors.

I just need a steady hand, a kind soul.
I want to fall asleep, and wake, knowing my heart is safe.

And please don't hurt me, don't change me for what I am, don't judge
and don't expect more than I can give.

Let me know when I make mistakes,
and miss me when I'm not around.

Why cant you just listen to Bob Marley sayings?
------------------------------------------------------------------------------------------

(31) Kawan baik yang dah tak baik

Teringat balik buat I marah dan rasa nak pukul.
Apa taknya, manusia yang sedang seronok bergelinjang kat sana tu,
Pernah jadi teman paling karib I.

I dah pesan dah jangan kawan dengan pondanpondan tu semua,
nanti you ikut sama lembik, mulut tak ada insurans.
you dah cukup manja dan kiut bagi I.

Satu lagi, sejak you kawan dengan pondanpondan tu,
mana you nak ingat I dah, lepak memang tak pernah dah.

I tak tahulah apa pondanpondan tu cucuk you pasal kita.
Bukan I sengaja nak reject you dan mainmainkan perasaan you.
kita dah pernah cakap pasal ni kan?

Tapi, takpelah you. dah setahun lebih dah kita tak kawan.
mungkin salah I atau mungkin nasib I.

You bolehlah go on life dengan pondanpondan you tu.
tapi i, tetap dengan hidup I yang cenggini.
makin lama makin berselirat.

yang penting, we are not in the same class anymore.
you'll keep being happy and i'll keep being me.

satu I harap, tolong jangan jadi gay.
you are away too handsome to be just like them.

biaq p pondanpondan tu,
semua tak laku sebab tu macam tu.
------------------------------------------------------------------------------------------

(30) blackjack years

It's been a tough blackjack years.
whether I win the cash or lose the money I just gave in.

I just dont fucking know how to keep own position.

I might be rich or might be drawn into the fear of losing everything.

come on, life is a gamble.

happy deepavali to all the indians. may you realize this land is not yours.
------------------------------------------------------------------------------------------

(29) Dua

God has you in His arm.
and I have you in my heart.

Semoga ditempatkan di sisi tuhan.
------------------------------------------------------------------------------------------

(28) sweet 21

-deleted-

(27) Dead Roses

cuba try lagi.

siram. letak baja dan letak bawah cahaya matahari.
cinta dulu, tak sama dengan cerita sekarang.
------------------------------------------------------------------------------------------

(26) Shah Alam

Kat sini ada ramai orang baikbaik
dan ramai jugak orang jahatjahat.

depends lah.

sebab tak ada orang baik sempurna semua sekali.
dan tak ada orang jahat tanpa ada kebaikan sedikit pun padanya.

kau faham tak?
maksud aku. 
------------------------------------------------------------------------------------------

(25) You are heartless

You ni heartless kan?

Rindu pun tanak bagitahu.


fuck it.
nasib baik I tahu.

"Selamat Pulang ke Malaysia, sayang. My Rizal baby-baby mushuk-mushuk, mmuah-mmuah,"


------------------------------------------------------------------------------------------

(24) Karim & Tarmizi

Tipulah kalau I cakap I tak rasa apaapa sejak diorang dipaksa pergi.
Sebangsat manusia pun akan rasa hiba.

so, I kena cari jalan pintas untuk cepatcepat masuk syurga untuk jumpa mereka lagi.
------------------------------------------------------------------------------------------

(23) Bila rindu dan rasa mahu

Perkara yang you perlu ingat.
You kurang segalagalanya untuk dia.

dan setiap kekurangan you
adalah kebencian bagi dia.

"aku cakap benci. ya. benci."
------------------------------------------------------------------------------------------


(22) Harap

You harap I pergi.
Tapi I harap you kembali.

sebab antara kita yang tinggal cumalah memori.
mungkin I akan ingat sampai I mati.
dan you akan biar semuanya tak diingati.
------------------------------------------------------------------------------------------

(21) The one that only left

Sekarang I cuma ada you soraaang je.
just dont break me.

ok, diri sendiri?
------------------------------------------------------------------------------------------

(20) karma

Kalau dulu you boleh tinggalkan orang yang sayang you,
kenapa sekarang you tak boleh ditinggalkan oleh orang yang you sayang?

They all loved you before,
but you heartlessly left them.

come on.
Karma is a bitch, coquetas.
------------------------------------------------------------------------------------------

(19) biasabiasa

Macammana I nak yakinkan you rasa yang i rasa ni
bukan rasa biasabiasa yang you biasa rasa?


I'm not like your previous ex, i am EXtraordinary.
and you are Extra special.

This is the reason why I've warned you not to make me love you on the first met.
------------------------------------------------------------------------------------------

(18) Spark

You said we are no longer have the spark.

but you never know,
Every each time you reached me;

I felt minutes, seconds and hours never be count into time.
they freeze.

"the spark of you for me never get dim unlike the spark of me for you"
------------------------------------------------------------------------------------------

(17) fullstop

I tahu walaupun I dah berhenti mencari,
tuhan takkan berhenti memberi.

"semoga apa yang bakal diberiNya berakhir dengan jodoh,"
------------------------------------------------------------------------------------------

(16) Engkau Laksana Bulan

Engkau laksana bulan tinggi diatas kayangan
Hatiku dah kau tawan hidupku tak keruan

Mengapa ku diseksa kenapa kita bersua
Berjumpa dan bercinta tetapi menderita

Kau tinggalkan diriku
oh tuhanku mengapakah kau bezakan hidupku
oh tuhanku mengapakah manusia begitu.

Kau tinggalkan diriku
oh tuhanku mengapakah jadi miskin hidupku
oh tuhanku mengapakah sangat buruk nasibku.

"bawaklah aku lari, Amran."
"Tak boleh, Azizah."
------------------------------------------------------------------------------------------

(15) suami

Thank you untuk lagu sedetik lebih you tu.
it's kinda sweet.

but i'm sorry.
I cari suami bukan boyfie.
------------------------------------------------------------------------------------------

(14) Ramadhan

Masuk hari ini, dah 19 Ramadhan.
Tinggal 10 hari shja nak raya.

raya tahun ni sama je dengan raya tahun lepas.
tak semangat nak beraya. puasa apatah lagi.

tahun lepas beraya macam janda.
tahun ni pun sama.

fak.
------------------------------------------------------------------------------------------

(13) Dejavu




Dia hadir mengubatkan rindu
Mengajarkan aku erti cinta

Namun semua tak seindah yang ku sangka.
------------------------------------------------------------------------------------------

(12) Jahat

I nak berhenti jadi baik.

malas nak cakap baikbaik dengan orang tak reti bahasa.
malas nak tolak ansur.

tak kira lah you kawan ke, you saudara ke, you musuh ke,
what's mine, is my right.
------------------------------------------------------------------------------------------

(11) Busuk hati

Hati you busuk sungguh.
I boleh bau dari sini.

------------------------------------------------------------------------------------------

(10) The Twinkles

"Twinkle Twinkle Little Star,
How I wonder what you are,
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky,"

Semoga tidur dibobokkan.
dan jaga dikucupkan Tuhan.

"sungguh rindu,"
------------------------------------------------------------------------------------------

(9) Twinkle Twinkle Little Star

I had two.

Both from the failed relationship.
and both had been killed.

and both,
are something that I could not stop thinking
every each day.

because both,
are made up of something I had love the most.
------------------------------------------------------------------------------------------

(8) Gun

Dont just point your gun to me
without the courage to shoot.

The bullet, is it in the gun yet?
------------------------------------------------------------------------------------------

(7) I Love The Way You Lie

"By the time you hear this I will have already spiralled up,
I would never do nothing to let you cowards fuck my world up,
If I was you, I would duck, or get struck like lightening,
Fighters keep fighting, put your lighters up, point em' skyward uh,
Had a dream I was a queen, I woke up, still a queen"
------------------------------------------------------------------------------------------

(6) Kau Ingat Kau Siapa?

I wish I had missed the first time that we kissed
cause you broke all your promises
and now you're back?

"You Lost The Love I Love The Most"
------------------------------------------------------------------------------------------